Hirdetés

Hirdetés

Magamról

A Párbeszéd Magyarországért Párt XVIII. kerületi alpolgármestere vagyok.

2010-2019 között önkormányzati képviselőként, a 2019 évi önkormányzati választások óta pedig a kerületi demokratikus ellenzéki erők összefogásának jóvoltából külsős alpolgármesterként végezhetem munkámat a kerület érdekében. Építész és településtervező, városgazdász végzettségem okán a terület- és település-fejlesztés, környezetvédelem és a fővárosi kapcsolattartás tartozik alpolgármesteri portfóliómba.

Állandó oldalak

Találkozzunk a Facebookon!

  

Szerintem ...

Szerintem ez a minimum

Friss topikok

Címkék

2019 (2) 56 (1) akciók (4) állatvédelem (1) alpolgármester (1) Bajnai (1) beiratkozás (1) beszámolók (10) bevándorló (2) BKK (1) Bogányi-zongora (1) Bókaytelep (6) Bókay iskola (1) Budapest (4) civil (1) COVID-19 (2) csapadékvíz (1) csatorna (2) csatornázás (3) díjazás (1) Dömötör (2) egészségügy (2) egyesült ellenzék (1) együttműködés (2) energetika (1) energiabeszerzés (2) építőipar (1) érdekérvényesítés (1) erdőírtás (1) események (1) EU (1) EU-s projektek (2) FCSM (2) FIDESZ (18) Flór Ferenc utca (1) főpolgármester (1) forgalomszervezés (2) Főváros (3) FTSZV (1) gárda (1) gazdaság (1) Gilice tér (2) Grren Belt (1) gyermekéhezés (1) Halmierdő (2) helyi politika (21) hírek (13) iskola (5) Karácsony (3) Karácsony Gergely (4) kéményseprés (1) kerület (1) KKK (1) környezetvédelem (8) Környezetvédelmi Világnap (1) korszerűsítés (1) közbiztonság (5) közérdekű (13) közlekedés (2) közmeghallgatás (3) közpolitika (10) közszolgáltatás (1) köztartozás-mentesség (1) Krisár (1) KT-ülés (11) Kubatov (2) Kucsák (9) külpolitika (2) Külső Kerületi Körút (1) Kunhalmi (4) Kunhalmi Ágnes (5) lakásépítés (1) Lakatostelep (1) lakópark (1) Lévai (1) Liptáktelep (1) LMP (2) M0 (9) magasház (1) Magnet Bank (1) Matolcsy (1) megemlékezés (1) menekült (2) menkült (1) MIBU (1) migráns (2) MNB (1) Momentum Mozgalom (1) népírtás (1) NER (1) offshore (1) oktatás (2) OLAF (1) önkéntesek (2) önkormányzati választás (4) órarend (1) örmények (1) országos (23) országos lista (1) pályázat (1) Párbeszéd (73) Párbeszéd Magyarországért (89) Párizs (1) Pestszentimre (3) Pestszentlőrinc (9) Péterhalmi erdő (3) Petrovai (4) Petrovai László (4) PM (83) polgármester (2) program (2) Rendessytelep (1) rendezvény (8) rezsiharc (1) Scheiring Gábor (1) Simon (2) Somody (1) sport (1) Szabó Rebeka (1) Szaniszló (4) Szaniszló Sándor (4) tájékoztatás (6) team Szaniszló (1) terror (2) TFFB (3) törvénykezés (1) Trianon (1) Ughy (21) ügyek (61) ünnep (6) útépítés (2) vagyonnyilatkozat (1) válaszolok (2) választás 2018 (1) választás 2019 (1) vélemény (6) XVIII. kerület (3) Zöld Gyűrű (1) Címkefelhő

Feedek

Karácsony Gergely csak akkor lesz miniszterelnök, ehhez való joga csak akkor lesz vitathatatlan, ha a 9. sz. MSZP-PM lista, amelynek vezetője, kimagaslóan sok szavazatot kap a választáson.

Kérem, figyeljék az alábbi videóban a két rivális és vitapartner reakcióját, testbeszédét, és ennek ismeretében olvassák tovább, amit írok! Köszönöm.

Karácsony Gergely békés építkezést hoz, és ez ma a legfontosabb. Elég volt a gyűlölködésből, a megosztottságból és a folyamatos harcból, magyar magyar elleni uszításából és kijátszásából. Magyarország európai ország. Európai megoldások nélkül nincs európai bér- és életszínvonal, de nincs biztonság sem. Ma egy szűk, magát elitnek nevező szervezett bűnözői kör mértéktelenül gazdagodik mindannyiunk közös javaiból, és búsásan fizeti meg azt a pár ezer embert, akik ennek fejében elvtelenül és ellentmondás nélkül működik közre rendszerének fenntartásában.

Ezért nem jut elegendő pénz egészségügyre, oktatásra, normális közösségi közlekedésre vagy éppen bérlakásokra.

Ez egy klasszikus hűbéri lánc, ami azért bukott meg már sokszor a történelem folyamán, mert nincs közös érdek, csak a hűbérúr érdeke. Ma ez Magyarországon már semmi több, mint a hatalom megtartása a felelősségre vonás elkerülése érdekében. Az azonban nem elkerülhető. A bűnözőknek börtönben a helyük, a pár családnak átjátszott nemzeti vagyon vissza kell szálljon az államra, DE MINDENKI MÁST HAGYNI KELL VÉGRE ALKOTNI LEGJOBB TUDÁSA SZERINT! A tudás, a hozzáértés legyen a mérce, ne a lojalitás! Nem vagyunk olyan sokan ebben az országban, hogy kizárjunk belőle bárkit is, aki ezt kívánja tenni csak azért, mert nem a vezérelvet követi ... vagy mert olyan alkat, akinek mindig szüksége van egy vezérre!

A haza nem azért nem lehet ellenzékben, mert a hatalom csúcsán álló magát azzal azonosítja, és elképzelhetetlennek tartja a vereséget, hanem azért azért, mert NINCS SE KÉT, SE HÁROM MAGYARORSZÁG!

Ha elég sokan szavaznak a Karácsony Gergely vezette 9.sz. MSZP-PM listára, illetve a XVIII. kerületben egyéni jelöltként Kunhalmi Ágnesre, ezt be is tudjuk bizonyítani!

Címkék: országos lista Kunhalmi Ágnes Párbeszéd Karácsony Gergely Párbeszéd Magyarországért Kunhalmi

komment · 2 trackback

A bejegyzés trackback címe:

https://petrovai.blog.hu/api/trackback/id/tr6113815796

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Pesterzsébet változást akar! 2018.04.08. 07:41:07

Holnap, aki egy élhetőbb, boldogabb országban akar élni, aki változást akar, az egyéniben az esélyes ellenzéki jelöltre, Dr. Hiller Istvánra szavaz, listán pedig elveinek, hitének megfelelő pártot választ. A hit, a meggyőződés és a remény vasárnap ugya...

Trackback: Hogyan szavazzak? 2018.04.07. 21:35:58

A blog történetének első olyan posztja, amely nem az én fejemből pattant ki, de annyira megtetszett, hogy - Molnár Ferencet idézve - mától én írtam. Persze az eredeti szerző engedélyével ;-) Holnap ismét választás, 4 évente kerül erre sor, ez azon r...

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

hordalek 2018.04.07. 22:21:41

Hagyjuk már ezt az "ezért nincs pénz az egészségügyben" demagóg dumát. Tudjátok számszerűsíteni, hogy Orbán és bandája mennyi pénzt lopott el? Oké. És ebből hány hónapig lehet mondjuk az eü dolgozók bérét fizetni? 1? 2? 3?
Na, ugye. Ezért demagóg a duma. Ha 0,0 % lenne a korrupció, akkor kb ugyan itt lenne az egészségügy. Magyarán: nem ezen múlik.

berne 2018.04.07. 23:35:53

Könnyen lehet, hogy a 10% sem lesz meg nekik.

Laci A Lakli 2018.04.08. 00:27:29

Nem értem ezt a posztot. Mi volt a testbeszédben. Hú egyetértettek valamiben az ellenzéki pártok vezetői, hogy a FIDESZ rosszul kormányoz? Hát ez tényleg világ szenzáció...
Amúgy meg nem igazán értem, hogy miként mer a kormányzásról beszélni, amikor 4 évük lett volna szinte egyetlen egy dologra, hogy a választóknak legyen tiszta üzenete, hogy ki az aktuális összefogásuk jelöltje. 4 évük volt rá és egészen a beadási határidőig nem tudtak megállapodni szerencsétlenek. Ha még egy jelöltben sem tudnak megállapodni, akkor mire számítanak? Tényleg el lett tolva ez elég rendesen...

tompus 2018.04.08. 08:14:28

A szocikból nem kérek soha többet!

Petrovai 2018.04.08. 09:04:47

Kedves @Laci A Lakli:
- Az egyetértő gesztusok nem a FIDESZ kormányzásának szapulásakor érkeznek, hanem Karácsony Gergely kormányzati elképzeléseinek, egy élhetőbb Magyarország képének ismertetésekor. Az valóban természetes, hogy az ellenzék egyetért abban, hogy a jelenlegi kormány rosszul kormányoz, ám itt többről van szó: abban is van egyetértés, hogy amit Karácsony Gergely felvázol, az helyes és járható út!
- Nem tolva másra a felelősséget, hiszen valóban senki sem tökéletes, az ellenzéki együttműködés elmaradásáért nem lehet Karácsony Gergelyt felelőssé tenni. Tőle származik az előválasztás javaslata. Korábban - közel öt éve, tehát még az előző választás előtt - ő javasolta a technikai koalíciót a Jobbikkal. Amióta ismerem, azon dolgozik, és tesz folyamatosan építő javaslatokat, hogyan törhető meg a fideszes monolit. Ha mást nem, ezt a törekvését javaslom most díjazni!
süti beállítások módosítása